top of page
Joggen

WijGaanVooruit.com

Pak de controle!

Door een paar eenvoudige aanpassingen ga jij jezelf losmaken van alles wat je tegenhoudt en het doorzetten moeilijk maakt. Angst, onzekeheid, moeilijke situaties, vervelend verleden en alle obstakels die je tegen gaat komen. 

E-mail: 
WhatsApp/ Telefoon:

Bas.png

Stap 1: van doel naar proces

Als je nog 100 meter moet lopen of nog 1 uur moet wachten, zet door en push jezelf door tot het einde. Bewijs dat je tegen de pijn, onzekerheid of verveling kan. JEzelf pushen is geweldig maar dat kunnen we alleen doen wanneer er een einde in zicht is. 

Is het einde ver weg, dan zul je merken dat je door het pushen jezelf juist tegen gaat werken. Vermoeidheid, motivatieverlies, teleurstelling en eigenlijk alles wat je niet wil ervaren. Dan nog maar te zwijgen over de negatieve langetermijn effecten op je zelfvertrouwen.

Doorzetten zal nu meer gericht moeten zijn op het proces. Hierbij is het belangrijk dat je de obstakels gaat herkennen en 

Aanmelde voor de webinar op

Binnen 24 uur ontvang je een e-mail met daarop de dag en tijd dat ik contact met je opneem. Niks ontvangen, kijk ook even in je spam folder.

bottom of page