top of page
Joggen

WijGaanVooruit.com

Bas.png

Mijn naam is Sebastiaan, 38 jaar, ras-introvert, oud bokskampioen, 20+ jaar ervaring en ik ga je helpen obstakels te verslaan, door te zetten en je doelen te bereiken.

Ga mee, pak de controle en geniet van een alsmaar groeiende vertrouwen in jezelf en je toekomst! 

Binnen 2 weken vooruit!

depressie | onzekerheid | lastig verleden | gewoontes | stilstaan | je anders voelen

Kan dit binnen 2 weken?
Ja absoluut. We richten ons namelijk op de onbewuste gewoontes die het obstakel in stand houden en versterken. Deze ga je herkennen en gebruiken om systematisch de controle terug te pakken. Met als gevolg dat je voelbaar steeds meer grip op jezelf, gewoontes en je toekomst gaat krijgen.  

Wat maakt het nu moeilijk?
Veranderingen maken of vooruit gaan is altijd een strijd tussen wat je nu wilt en wat je onbewust nodig hebt. Hier ligt ook het probleem, want elk gevecht tegen jezelf kun je niet winnen zonder evenveel of meer te verliezen. Zonder het te merken komen we zo in een negatief spiraal terecht waarbij het alleen maar erger wordt.

Hoe gaan we het makkelijker maken?
Om de paar dagen hebben we contact waarbij ik je ga helpen deze onbewuste strijd te herkennen en te overwinnen. Dit doen we zonder stoot, frustratie of dwang, maar met acceptatie, focus, begrip en een glimlach. Deze manier van met jezelf samenwerken neem je de rest van je leven mee. Negativiteit en toekomstige obstakels hebben hierdoor geen schijn van kans meer om zo veel invloed op je te hebben!

Niet gemotiveerd?
Kun je dan beter wachten?

Nee, je hoeft niet gemotiveerd te zijn of er zelfs in te geloven. Je moet het alleen van binnen willen. Je beter willen voelen, vooruit willen gaan en de obstakels die je tegenkomt willen verslaan. De motivatie komt vanzelf, net zoals een alsmaar sterker wordende vertrouwen in jezelf en je toekomst. 

niet goed geld terug_edited.png

"Als oud bokskampioen kan ik je zeggen dat mijn zwaarste gevecht met mezelf was. Je kunt namelijk nooit winnen zonder evenveel te verliezen. Daarom pakken we het anders aan, wat je gaat merken door meer rust in je gedachten en vrijheid in je gevoel. Precies wat je nodig hebt om lekker vooruit te gaan!"

bas boxeo_edited.png

Lange termijn ondersteuning vanaf € 95,- p/m

Moeite met doorzetten?

Vooruit gaan en doelen bereiken is meer dan alleen doen. Het is een psychologisch proces dat onbewust plaatsvindt. Deze kent ups en downs, meerdere obstakels en lastige momenten. In samenwerking met mij ga je dit proces versnellen en gebruiken om mentaal sterker te worden, emotioneel meer vrijheid te krijgen en het doorzetten makkelijker te maken. 

Wil jij echt vooruit?
Meld je dan aan, zeker wanneer je:

Together at the Top_edited.png

Gratis plan van aanpak

Logo wijgaanvooruit ppt_edited_edited.pn

Onbeperkte ondersteuning

Logo wijgaanvooruit ppt_edited_edited.pn
Logo wijgaanvooruit ppt_edited_edited.pn

2 weken gratis uitproberen

  • het 3 of meer keer geprobeerd hebt

  • meer wilt bereiken dan alleen een resultaat

  • doorzetten aanvoelt als het zwemmen tegen de stroom in

In de 20+ jaar ervaring in 3 verschillende landen heb ik ontdekt dat het veranderingsproces voor elk mens hetzelfde is. Ik ga je helpen om dit proces te begrijpen en te versnellen. 

wijzen naar jou.png

Je gaat stilstand en frustratie voorkomen omdat we met het proces meebewegen. Daarnaast gaan we het proces gebruiken om psychologisch oude gewoontes los te laten en nieuwe aan te nemen. Het doorzetten wordt hierdoor steeds makkelijker!

Als organisatie of team vooruit?
Neem direct contact op!

Logo wijgaanvooruit ppt_edited_edited.pn
Logo wijgaanvooruit ppt_edited_edited.pn

Webinars organiseren

Plan van aanpak opstellen 

Logo wijgaanvooruit ppt_edited_edited.pn

Support voor uw leden of medewerkers

bottom of page