top of page
Joggen

WijGaanVooruit.com

Het begint tussen je oren

Plan & Vision
Sebastiaan Genemans

Wij richten ons op wat er tussen de oren gebeurt, wat je onbewust tegenhoudt en hoe je het jezelf makkelijker gaat maken!

Oprichter: Sebastiaan Genemans
Oud bokskampioen, 20+ jaar ervaring en expert in het psychologische veranderingssproces

Screenshot_2023-01-26-09-19-06-90_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817_edited.png

Stap 1: Versterk je motivatie

In 1 zin, 5 woorden en een glimlach transformeer jij de afhankelijke motivatie tot een vastberadenheid waarbij het niet uitmaakt hoe je je voelt, wat er gebeurt of welke obstakels je tegenhouden, jij gaat vooruit!

Genieten van de natuur

Stap 2: Grip op jezelf

Met 2 kleine aanpassingen in hoe je met deze obstakels omgaat zul je merken dat het steeds minder negatief effect op je gaat hebben. Onzekerheid, depressie, niet lekker in je vel zitten of het vasthouden aan het verleden heb je veel meer in de hand dan je denkt! Ontdek wat je onbewust doet om dit in standt te houden of vaak te verergen. 2 kleine aanpassingen is alles wat je nodig hebt!

Leefstijlcounseling

Stap 3: Grip op je leefstijl

Gewoontes houden we onbewust vast op 1 klein punt. Deze ga je ontdekken en daarmee de psychologische aantrekkingskracht van je gewoontes verzwakken of versterken. Jij bepaalt!

Ga mee vooruit en je zult:

  • Veranderingen volhouden

  • Obstakels zoals onzekerheid of depressie overwinnen

  • Blijven presteren op een hoog niveau

  • Vooruit gaan, doelen bereiken, je top voelen en de frustratie achter je laten

Bas.png

Oprichter WijGaanVooruit.com

Mijn naam is Sebastiaan, geboren in 1985, gelukkig getrouwd en trotse vader van 2 geweldige kids. Met ruim 2 decennia ervaring in het begeleiden van toppers die meer voor zichzelf willen, heb ik me ontwikkeld tot een expert op het mentale gedeelte in het veranderingsproces. Van zelf-sabotage tot het loslaten van negatieve elementen, ik ga je helpen om beter met jezelf samen te werken om het doorzetten, vooruit gaan en doelen bereiken een heel stuk makkelijker te maken. 

Sebastiaan Genemans,
oprichter WijGaanVooruit.com

Vragen of gratis persoonlijk advies?

bottom of page