top of page
Joggen

WijGaanVooruit.com

Ons doel is heel eenvoudig, vooruitgaan en doorzetten. Dit is natuurlijk veel meer dan alleen doen. Dat heb je ook al meerdere malen ervaren. Je wilt een doel bereiken, je wilt vooruit, maar opeens verlies je de moed, energie, zin, motivatie of merk je dat het steeds moeilijker wordt om door te zetten.

Dit is heel normaal, het is namelijk een individueel proces welke grotendeels onbewust afspeeld. Daarom is het enorm belangrijk dat je dit proces leert kennen, sturen en gebruiken om het psychologische gedeelte te versnellen. Zodat het steeds makkelijker wordt om door te zetten en je doelen te bereiken. 

Stap 1: Altijd vooruit blijven gaan!

Methode: met het proces meebewegen.

Je hebt geen controle over het proces, maar je kunt het wel sturen. Dat is ook precies wat je gaat doen, daarom stop met proberen, jezelf toch nog een keer te pushen of doorzetten wanneer je gefrustreerd bent, want dan ga je tegen het proces in. Dat is zwemmen te geen de stoom in, terwijl je ook met de stroom mee kan gaan! MAak het jezelf makkelijk en begeleidt jezelf naar de uitkomst die jij wilt. 

 

Klik op het vlak dat op dit moment het beste bij je past.

Ga dan terug en bereidt je voor op de andere momenten!

Hoe het op dit moment met me gaat:

  • Weinig zin

  • Laag vertrouwen 

  • Elke stap kost moeite

  • Moet jezelf pushen

  • Veel zin

  • Hoog vertrouwen

  • Obstakels zijn makkelijk te doorbreken

  • Sterke focus op het doel

Het doorzettingsvermogen dat mij bokskampioen maakte, heeft me ook een depressie in gedrukt.

Richt je op waar je naartoe wilt en minder op wat je op dit moment kan. Vasthouden aan het verleden of het nu, voorkomt namelijk dat je verder vooruit kan gaan. Laat los met het vertrouwen dat alles wat vandaag lastig is, steeds makkelijker zal worden. Net zoals je ooit heb leren lopen, zal het ook nu met vallen en opstaan gaan. Geef jezelf daarom de tijd en ruimte om hierin te groeien. Maar wees gerust, het wordt steeds makkelijker! Daarnaast sta ik in je hoek, je staat er niet alleen voor!

_edited.png
bottom of page