top of page
Joggen

WijGaanVooruit.com

Bedankt voor je aanmelding!

Morgen voor 9:00 ontvang je een e-mail met daarin meer informatie. Niets ontvangen, kijk ook even in je ongewenste folder.

Betaling via bankoverboeking

Iban:

ES8901821406250201578804

Bic

BBVAESMM

T.n.v. Genemans

Noteer je e-mail adress in de beschrijving.

Kun je niet wachten? Begin direct!

De eerste stap om het makkelijker te maken

Vanuit nature hebben we een drang om op alles wat we niet leuk vinden te reageren. Zo ook op dit obstakel. Deze reactie is instinctief en helpt je doorgaans om snel problemen op te lossen of jezelf te beschermen. Maar als het obstakel blijft bestaan of juist sterker wordt, dan kun je op dit punt het beste beginnen. Het geeft je namelijk een duidelijk signaal dat je in bepaald automatisme zit. In onze samenwerking ga je hier uitstappen zonder jezelf te verplichten of te pushen. 

Herken je reactie 

Wordt je met het obstakel geconfronteerd, let dan goed op je eerste reactie. Wil je de strijd aangaan, het ontwijken of misschien negeren/onderdrukken? Of komt de drang op om het obstakel, jezelf of je gevoel te veranderen. Herken deze reactie en nog belangrijker, doe dit met een glimlach. Dit hoort namelijk bij het obstakel en niet bij jou. Erken dan ook dat het een onderdeel is van een mechanisme. In de komende periode zul je merken dat het steeds makkelijker wordt om hieruit te stappen. En dat is wat we doen, alles wordt namelijk makkelijker wanneer we vooruit gaan. Dit kan fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel.

Let wel op!

We hebben geen directe controle op ons onbewuste, maar we kunnen het wel sturen. Dat is de reden dat we moeten glimlachen bij de confrontatie. Doe dit niet geforceerd, want dat werkt niet. Vind je dit lastig, laat het me weten!

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Genemans
Oprichter WijGaanVooruit.com

Bas.png
bottom of page