top of page
images.jpeg

WijGaanVooruit.com

De beste weg vooruit
als je motivatie normaal is​

Het is een fabel dat je gemotiveerd moet zijn of je top moet voelen. Sterker nog, 90% van de tijd voelen we ons normaal (ons eigen normaal). Dit betekent niet dat je niet graag wilt, het wel of niet kunt of dat je iets fout doet. 

Sterker nog, vooruitgaan is een individueel proces dat ups en downs kent. Je normaal voelen geeft je de perfecte gelegenheid om je voor te bereiden op dit proces. Dat is ook wat je zometeen gaat doen. Doe de opdracht en laat me weten hoe het gaat en dan gaan we samen verder vooruit!

Stap 1: Voorbereiding op de down

Veel obstakels die we onderweg naar de toekomst tegenkomen willen we liever ontwijken, negeren of onderdrukken. Deze obstakels blijven alleen terugkomen totdat je ze overwint. Je zult de obstakels dus onder ogen moeten komen en de confrontatie hiermee accepteren. 

Dit kan intimiderend zijn of gepaard gaan met angst of onzekerheid. Gebruik deze periode om het vertrouwen in jezelf op te bouwen. Hierdoor wordt het makkelijker om de obstakels, wanneer ze echt voor je neus staan, aan te gaan en te overwinnen. 

Klik hier voor gratis advies + plan van aanpak

Voor feedback, verdiepende informatie of opdracht gericht op jouw situatie.

Opdracht: Vertrouwen opbouwen

 • Heb interactie met de obstakels
  - Denk aan een obstakel of situatie die je lastig vindt. 
  - Ontwijk of onderdruk het niet en probeer het ook niet in je gedachten  te veranderen. Blijf hiernaar 'kijken' en doe of wil verder helemaal niets.
  - Na ongeveer 5 sec. richt je aandacht op de toekomst en je doel. 
   

 • Ervaar dat niet het obstakel maar jij de controle hebt
  Door niet weg te lopen, het te negeren of proberen te veranderen, merk je dat jouw reactie het obstakel in stand houdt of verergert. Geef jezelf een korte periode om de confrontatie te ervaren tot het te veel wordt en dan neem je met een glimlach een stap terug en weet dat je sterker geworden bent.

Morgen ontvang je stap 2 in je e-mail!

Morgen gaan we weer een stap verder.

Niets ontvangen, kijk in je ongewenste e-mail.

Ontdek dat de ups er niet alleen zijn om snel resultaten te bereiken, maar ook om psychologisch te wennen aan het nieuwe. 

Wil je het proces versnellen?

Tijdens het webinar: 'Grip op je leefstijl' ga je ontdekken hoe je het proces van gewoontes loslaten en aannemen kunt versnellen. De sleutel hiervoor ligt niet in de gewoonte zelf of de voldoening die je hieruit haalt. Maar eerder bij de kern dat elke gewoonte in stand houdt. Door deze bewust te maken (wat heel eenvoudig is) zul je merken dat de rest vanzelf gaat. Het kost je minder moeite, energie en frustratie, waardoor het doorzetten alleen maar makkelijker wordt.

Je staat er niet alleen voor. Ga mee vooruit!

Mijn naam is Sebastiaan. Oud bokskampioen en met veel enthousiasme heb ik meer dan 2 decennia klanten geholpen om het doorzetten steeds makkelijker te maken. De belangrijkste feedback die telkens terugkomt is dat men het gevoel van controle terug krijgt.   

Hier richt ik me ook op. Verwacht dus geen duik in emoties of het verleden, maar eerder een ontdekking van hoe je onbewust jezelf remt of tegenwerkt en hoe je dit eenvoudig kunt loslaten. Weet je dit eenmaal en heb je het in de praktijk ervaren, dan voel je precies wat je moet voelen. Een natuurlijke motivatie en vertrouwen dat jij bepaalt of je vooruit gaan en niet je gewoontes, omgeving, gevoel of verleden.

wijzen naar jou.png

Ga mee vooruit en pak de controle!
Je zult jezelf dankbaar zijn.

bottom of page