top of page
Joggen

WijGaanVooruit.com

1) Samen doelen bereiken!

Elke maandag krijg je de mogelijkheid om je weekdoel te delen. Op dinsdag en donderdag krijg je hier een positieve en motiverende herinnering over en vrijdag de mogelijkheid om het resultaat te delen.

Feedback

Deel zowel je succes als falen en schaam je niet voor je imperfecties. Het gata niet om waar we zijn, maar waar we naartoe gaan! Daarom richt ik me niet op het moment of wat goed of fout is, maar op het proces. Waar je staat, wat de beste volgende stap zal zijn en hoe je het beste vooruit kunt gaan.  

2) Opbouwen natuurlijke motivatie

Toekomstvisie opbouwen en verder ontwikkelen
Elke zaterdag en zondag ontvang je een korte e-mail met daarin 2 vragen om 15 seconden aan te denken. Dit helpt je bij het ontwikkelen van je toekomstvisie welke aan de basis ligt van je natuurlijke motivatie. 

Mentale training: controle pakken 

Een mentale training duurt niet langer dan 2 minuten en hiermee versterk je de mentale 'spieren'.  Denk hierbij aan focus, acceptatie, loslaten, jezelf corrigeren, etc. Het effect van deze trainingen is dat je de controle steeds meer bij jezelf gaat vinden. Dat jij bepaalt of je vooruitgaat en niet de situatie, andere mensen of het gevoel van dat moment. 

3) Onbeperkte e-coaching

Vooruitgaan is een proces dat met ups en downs gaat, ik sta dan ook klaar wanneer je me nodig hebt. Gaat het minder, heb je een obstakel of een moeilijk moment. Wordt de drang om terug te vallen te groot of ben je alle motivatie verloren. Ik richt me op het proces en hoe je in welke situatie dan ook, weer een stap vooruit kan nemen. 

4) Live coaching 

Bij Goal support++ heb je 2 live coachingsmomenten per maand. Deze zijn ook los bij te bestellen, dat kun je tijdens ons contact gewoon aanvragen. 

Neem contact op om te starten!

E-mail: 
WhatsApp

Goal support € 39,50 p/m
Alle contact en coaching gaat via de e-mail

Goal support+ € 89,50 p/m
Alle contact gaat via de e-mail
Feedback, vragen en coaching via WhatsApp

Goal support++ € 195,- p/m
Alle contact gaat via de e-mail
Feedback, vragen en coaching via WhatsApp
Inclusief 2 Zoom of telefoon coachingsmomenten

7 dagen proefperiode.
Deze is geheel gratis en vrijblijvend zodat we beide kunnen ervaren hoe onze samenwerking is en hoe we hierdoor vooruitgaan!

bottom of page