top of page
images.jpeg

WijGaanVooruit.com

De beste weg vooruit
als je motivatie super is​

Wanneer je motivatie super is, geniet er lekker van. Wees ook niet te veel met jezelf, problemen of wat mogelijk gaat gebeuren bezig. Maak gebruik van de gelegenheid om je zelfvertrouwen een boost te geven!

Doe de opdracht en laat me weten hoe het gaat. Je krijgt daarop natuurlijk de volgende stap, gericht op jouw doel en proces!

Stap 1: verhoog je tolerantie

Wij mensen hebben een bepaalde tolerantie tegen ongemak, pijn, verveling, spanning, etc. Deels horen deze bij je persoonlijkheid en dat merk je door bijvoorbeeld een lage spanningstolerantie doordat je snel gespannen, onzeker of gestrest raakt. 

Gelukkig voor ons staat deze tolerantie niet vast en kunnen we het verhogen. Dit doen we door de grens op te zoeken en hier doorheen te gaan. hierbij zijn 2 elementen heel belangrijk.

 1. Plan het van te voren
  Maak er geen gewoonte van om door je eigen grenzen te gaan. Het kost mentaal gezien namelijk veel energie en daarnaast is het ook niet nodig. 

 2. Bouw het op
  Vraag niet in 1 keer te veel van jezelf, maar bouw het op. Hierdoor heeft het op de lange termijn een veel krachtiger effect op jezelf en het proces vooruit. 

Klik hier voor gratis advies + plan van aanpak

Voor feedback, verdiepende informatie of opdracht gericht op jouw situatie.

Opdracht: Fysieke tolerantie verhogen

 • Optie 1: Hou je adem in
  Hou je adem in en doe dit 3 seconden langer dan wanneer de drang te groot wordt om weer adem te halen.
   

 • Optie 2: Gestrekte arm
  Hou een liter fles water of kilo suiker met gestrekte arm vooruit en hou het 5 seconden langer vast dan wanneer de drang om je arm te laten zakken opkomt. 
   

Morgen ontvang je stap 2 in je e-mail!

Morgen gaan we weer een stap verder.

Niets ontvangen, kijk in je ongewenste e-mail.

Je emotionele tolerantie verhogen gaat ervoor zorgen dat je makkelijker met emoties om kan gaan. Ze zullen een minder sterk effect op je hebben. Ontdek het morgen in je mail!

Je staat er niet alleen voor. Ga mee vooruit!

Mijn naam is Sebastiaan. Oud bokskampioen en met veel enthousiasme heb ik meer dan 2 decennia klanten geholpen om het doorzetten steeds makkelijker te maken. De belangrijkste feedback die telkens terugkomt is dat men het gevoel van controle terug krijgt.   

Hier richt ik me ook op. Verwacht dus geen duik in emoties of het verleden, maar eerder een ontdekking van hoe je onbewust jezelf remt of tegenwerkt en hoe je dit eenvoudig kunt loslaten. Weet je dit eenmaal en heb je het in de praktijk ervaren, dan voel je precies wat je moet voelen. Een natuurlijke motivatie en vertrouwen dat jij bepaalt of je vooruit gaan en niet je gewoontes, omgeving, gevoel of verleden.

wijzen naar jou.png

Ga mee vooruit en pak de controle!
Je zult jezelf dankbaar zijn.

bottom of page